ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο συνδυασμός των καλύτερων πρώτων υλών μαζί με την εμπειρία και την αυστηρή τήρηση των συνταγών είναι τα μυστικά που μας καθιέρωσαν

Η φιλοσοφια μας

Παράγουμε κριτσίνια άριστης ποιότητας που χρησιμοποιούνται ως τα πιο υγιεινά προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή.

Πρόκειται λοιπόν για κριτσίνια που παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας λάδι, αποδεικνύοντας έτσι την σταθερή αντιστοίχησή τους προς την μεσογειακή διατροφή. (μία μικρή γκάμα προϊόντων παράγεται από βούτυρο)

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και περιέχουν φυτικές ίνες, quaker ενώ το πάντρεμα που γίνεται με τον λιναρόσπορο είναι μοναδικό. Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει για εσάς κριτσίνια που γίνονται με προϊόντα ολικής άλεσης, πλούσια σε Ω3, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον υγιεινό-θρεπτικό τους χαρακτήρα. Φυσικά, διαθέτουμε και γλυκά κριτσίνια, όπου η κανέλα και η σοκολάτα δίνουν τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα στην γεύση.

Όλα μας τα γλυκά και αλμυρά κριτσίνια λοιπόν, παρέχονται χύμα αλλά και συσκευασμένα καλύπτοντας τις ανάγκες φούρνων, εμπόρων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καφετεριών και άλλων χώρων εστίασης.

Πιστοί στην παράδοση, παρασκευάζουμε με αγνά υλικά και μεράκι όλα μας τα προϊόντα . Έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα, την διατροφική αξία και την φρεσκάδα τους.

Σήμερα με κέφι, μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζεται η παρασκευή των καλύτερων προϊόντων, με στόχο να γευτείτε  τη νοστιμιά του αυθεντικού κριτσινιού

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η εταιρεία μας, διαθέτει άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών, τα οποία διανέμουν τα προϊόντα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, με φροντίδα και επαγγελματική κατάρτιση. Το προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται καθημερινά, προσφέροντας τη δοκιμασμένη ποιότητα των προϊόντων μας.

Παράλληλα, η αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας, αποτελούμενη από ανθρώπους με ουσιαστικά προσόντα, διαγράφει εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στις πωλήσεις της. Η αναπτυξιακή αυτή πορεία εξασφαλίσθηκε για ακόμη καλύτερες παραγωγικές δυνατότητες.

Ενώ, στον ιδιόκτητο εργοστασιακό μας χώρο, όπου είναι εγκατεστημένος σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, λειτουργεί μονάδα παραγωγής κριτσινιών – κουλουράκια αλμυρά και γλυκά (cookies)  (προϊόντα με παραδοσιακές συνταγές)