ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ

Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε κριτσίνια, με το μεράκι, την σιγουριά και την υπερηφάνεια της Ελληνικής παράδοσης

Καθημερινά προσπαθούμε με συνέπεια και ευθύνη για την άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων μας καθώς και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Έτσι σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε κριτσίνια, με το μεράκι, την σιγουριά και την υπερηφάνεια της Ελληνικής παράδοσης.

Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, πρατήρια άρτου, καφετέριες, snack bars, αναψυκτήρια, catering, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, super markets,mini markets και κυλικεία.

Σήμερα με κέφι, μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζεται η παρασκευή των καλύτερων προϊόντων, με στόχο να γευτείτε  τη νοστιμιά του αυθεντικού κριτσινιού

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Βασιζόμενοι στην φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής, τα προϊόντα μας είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά.

Πολύ σημαντικό σημείο της μεσογειακής διατροφής, το οποίο θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας, στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες ώστε να αποτρέψουμε την εμφάνιση της παχυσαρκίας καθώς και άλλων νοσημάτων, είναι και η κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε φυτικές ίνες.

Παράλληλα τρόφιμα με αυξημένες φυτικές ίνες βοηθούν την καλύτερη ρύθμιση του ζαχάρου, καθώς απορροφώνται πιο αργά από το γαστρεντερικό μας σύστημα και δεν ανεβάζουν απότομα τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα. Παράλληλα έρευνες έχουν αποδείξει πως η άφθονη κατανάλωση φυτικών ινών βοηθά στην πρόληψη από την εμφάνιση της δυσκοιλιότητας και στην μείωση εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.

Αυτό που οφείλουμε, λοιπόν, είναι να συμπεριλαμβάνουμε καθημερινά φρούτα, λαχανικά, και πολύσπορα προϊόντα  όπως: ψωμί, δημητριακά ολικής αλέσεως, κριτσίνια, μακαρόνια ολικής αλέσεως στην διατροφή μας.

Έτσι, βασιζόμενοι σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία, της μεσογειακής διατροφής, τα προϊόντα μας είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά, που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας και στην πρόληψη αντίστοιχων νοσημάτων.